Maandagmorgen opent in Olen speelpleinwerking Olefant.

Op 18 juli gaat de speelpleinzomer van Olen weer van start. Dit jaar zelfs op een wel heel bijzondere manier: met een olefantenborrel! Je hebt misschien al gehoord dat het speelplein nu op één locatie zit en dat de werking uitbreidde naar hele dagen. De monitoren werkten een nieuw spelsysteem uit en verzonnen een nieuwe naam en een nieuw logo. De Olense speelpleinwerking gaat voortaan door het leven als speelplein Olefant, met olifantje Bas als leuke mascotte.

 

Alle kinderen en hun ouders zijn welkom op de olefantenborrel van Bas in basisschool Toermalijn, Lichtaartseweg 129. Op maandag 18 juli tussen 8.30 en 9.00 uur kunnen alle 4- tot 12-jarigen zich inschrijven voor een superleuke dag met Bas, samen met hun ouders een kijkje nemen op het speelpleinterrein, een suikerboon snoepen en de nieuwe materiaalcontainer bewonderen.

 

Om 9.00 uur sturen we alle ouders weg en wordt het terrein helemaal ?enkel voor kinderen?. Om 16.00 uur mogen de ouders het terrein weer op om hun kinderen op te halen en naar de vele belevenissen die dag te luisteren.

 

Vanaf 19 juli zijn kinderen tussen 6 en 12 jaar elke weekdag welkom, uitgezonderd donderdag. Dan gaan de kinderen op Grabbelpasuitstap. Kleuters van 4 tot 6 jaar zijn elke maandag en woensdag welkom. Je kunt nog tot en met 12 augustus op het speelplein terecht. Je hebt dus geen kans om je deze zomer te vervelen.

 

Alle info over de speelpleinwerking en de andere opvangmogelijkheden vind je op www.olen.be, klik op onderwijs en opvang, opvang in de zomervakantie.

 

Info: dienst vrije tijd, 014 27 94 22, vrije.tijd@olen.be